Loading Dogodki
This dogodek has passed.

PREDSTAVITEV KNJIGE KOT »POGOVOR O ARHETIPIH«

V četrtek, 14. 10. 2021 ob 19.30 uri, bom imela predstavitev knjige MOZAIK ARHETIPOV kot pogovor o arhetipih preko ZOOM-a.

Lahko se pogovorimo o arhetipih v knjigi ali pa o arhetipu, ki vas zanima.

Še posebno vabljene tiste, ki ste knjigo MOZAIK ARHETIPOV že naročile in prejele. Da se srečamo in pogovorimo, kaj vam pomenijo arhetipi.

Če vas »Pogovor o arhetipih« zanima, se mi oglasite na FB (zs) ali pa na mail info@angelja.si, da vam pošljem ZOOM povezavo 🙂

Brez kakršnihkoli obveznosti za vas.

*   *   *   *   *   *   *   *   *

 

V knjigi MOZAIK ARHETIPOV, Pot do naše avtentične narave, sem opisala 108 arhetipov, ki nam še kako določajo naša življenja. Smo mešanica njihovih senčnih in sončnih plati.

Arhetipi so v knjigi oštevilčeni, tako da si boste lahko potegnili dnevni ali tedenski arhetip. Je nekakšen priročnik. Zagotovo vas bo popeljala v svet arhetipov, ki ga boste lahko raziskovali kot pravi detektivi.

Posnetke o arhetipih lahko poslušate na YT kanalu Angelja na povezavi https://www.youtube.com/channel/UCU9f4gb34QIJOCYV6CRDILg/videos

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *

Na spodnji sliki pa lahko vidite kazalo knjige – kateri arhetipi so v njej opisani.

Knjiga obsega opise 108 arhetipov na 265 straneh, format 16,2 cm x 22,9 cm, črno-bel tisk. Cena knjige je 29 evrov (+poštnina).

Če želite knjigo naročiti, jo lahko zaenkrat kar čez fb (zs) ali na e-mail naslov info@angelja.si. Knjigo pošljem po plačilu predračuna. Potrebujem pa vaše ime, priimek in mail.

 

 

Delite ta prispevek še z ostalimi!