Loading Dogodki

CELOLETNI VIRTUALNI “SOPHIA CIRCLE JOURNEY 

Pri branju knjige »The Sophia Code«, avtorice Kaia Ra, so že mnogi bralci izkusili spremembe in transformacijo v večje samo-sprejemanje in sprejemanje življenja. Predvsem pa pot v opolnomočenje in raztapljanje odporov.

Ta knjiga je nekaj čisto posebnega na tem svetu.

Zato ni čudno, da je knjiga že postala mednarodna uspešnica in si nezadržno utira pot skozi različne države in kontinente.

Branje te prav posebne knjige lahko poteka tudi v svetih Sofijinih krogih, imenovanih »Sophia Circle Journeys«.

 

Ta sveti krog ponovno pričnemo v Sloveniji v jeseni, predvidoma v petek, 11. oktobra 2024 ob 18 uri, in sicer VIRUTALNO!

Prejela sem licenco za vodenje teh svetih krogov od avtorice knjige Kaie Ra in vesela bom, če vas pritegne, da se mi pridružite na tej poti.

Več informacij lahko dobite na e-mailu info@angelja.si ali preko FB ZS.

 

Zdaj pa nekaj bolj podrobnih besed o knjigi in celoletnemu potovanju skozi knjigo v svetih krogih.

Knjiga »The Sophia Code« je živa transmisija, ki

– nas spodbuja k opolnomočenju,

– nas vedno bolj povezuje z našim Višjim Jazom in virom, ki je v knjigi poimenovan Sofija,

– v nas prebuja naš lastni božanski zapis,

– nas podpre na poti mojstrstva življenja.

~  .  ~  .  ~  .  ~

Opis poglavij knjige najdete spodaj.

Ravno tako tudi nekaj spodbud in odgovorov na vprašanje: »Zakaj bi?«

 

KAJ SO SOFIJINI SVETI KROGI?

Potovanje skozi knjigo The Sophia Code obsega 13 srečanj v svetem krogu, za vsako poglavje eno srečanje.

Ker je knjiga v angleščini, bodo srečanja v Sloveniji potekala dvojezično.

Za prvih pet krajših poglavij se z udeleženci srečamo na dva tedna, za daljša poglavja 6-13 pa na 4 tedne.

 

Branje knjige in invokacij bo potekalo v angleščini, pisanje in izražanje osebne izkušnje pa v slovenščini. Sedanje udeleženke so že našle Bixby aplikacijo na mobi-fotoaparatih, ki avtomatično prevede odstavke iz angleščine v slovenščino in si tako pomagajo.

 

Srečanja potekajo v svetem prostoru, ki procese udeležencev podpre s strukturo – da se udeleženci počutijo varno. V vseh delih sveta srečanja potekajo na enak način.

Naslednje večmesečno Sofijino sveto potovanje se bo začelo v petek, 11. oktobra 2024 ob 18 uri, in bo skozi celo leto potekalo virtualno.

Udeleženci preberejo vsako poglavje pred srečanjem. Prvo poglavje se prebere že pred prvim srečanjem.

Informacije in prijava na fb-zs ali e-mail naslovu info@angelja.si

Zaželeno je, da se srečava v 15 minutnem klicu, ker lažje opišem svete Sofijine kroge v živo. Pa še spoznava se.

 

OPIS KNJIGE

Knjiga »The Sophia Code« avtorice Kaia Ra je pravzaprav moderna šola misterijev.

Knjiga obsega 13 poglavij.

Prvo poglavje nas čudovito poveže z izvorno energijo Sofije, božanske matere, ustvarjalke vsega.

V 2.-5. poglavju avtorica opiše božanski genom, pomen božanskih kod in Višji Jaz. Predstavi nam tudi osem kod – Vzebovzetih Mojstrov – ki so že prepoznali zapis (kodo) svoje božanskosti.

Poglavja 6-13 so posvečena posameznim kodam, torej Vnebovzetim Mojstrom. Vsak izmed njih nam pove svojo zgodbo, potem pa nas popelje v iniciacijo.

V knjigi se boste srečali z naslednjimi kodami, mojstricami: Isis, Hator, Green Tara, Mother Mary, Mary Magdalene, Quan Yin, White Buffalo Woman and The Sophia Dragons.

 

Z glasnim branjem knjige se odpirate iniciacijam in procesom prepoznavanja božanskega v sebi. Prihaja tudi do spuščanja programov in bremen.

(Osebna izkušnja: Prvih pet poglavij je krajših, potem – ni šans – da bi odnehala, tako vleče (tiste osebe, ki jim je namenjena!). A dobro si je vzeti čas za integracijo. Sama sem prvič prebrala na hitro, potem pa še enkrat – počasi. Vsako branje odpira nove nivoje.)

 

Kot pravi avtorica Kaia Ra v uvodu knjige:

»I know that for those for whom this codex is meant, this living transmission can support your own Higher Self embodiment for healing, integrating, and dissolving the deepest wounds within you. Further, The Sophia Code is here to support your highest potential for living a Heaven on Earth reality, in which what you pray for creates miracles and blessings for yourself, all of humanity, and Mother Earth.«

The Sophia Code, Preface, page xix

 

 

ŠE NEKAJ SPODBUD

– Med branjem knjige in srečanji se vzpostavlja vedno večja povezanost z našim Višjim Jazom, torej božanskim. Vstopamo v svoje opolnomočenje in se deprogramiramo od zanašanja na zunanje avtoritete. Spoznavamo samosočutje in ranljivost, prehajamo v delovanje iz srca.

– Ja, znanje angleščine je potrebno v takšni meri, da lahko preberete knjigo. Ne potrebujete “perfektnosti”, veliko bolj pomembno je čutenje in namera. Knjigo boste razumeli tudi, če ne boste pogledali čisto vsake nepoznane besede v slovar.

– Ja, knjiga vas bo spremenila. Sama sem ob prvem branju veliko bolj začutila žensko energijo. Kasneje še samosočutje – ta je sploh nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo (do tedaj sem sočutje bolj ali manj razumevala v odnosu do drugih).

– Ja, če knjigo začutite, podprite samega sebe in stopite na potovanje. Vem, da so nekatere knjigo že začutile … Dovolite si vsrkati v vsako celico svojega bitja zavest povezave z virom, Sofijo. Srce ali razum?

– Ja, licenca predvideva uvodni razgovor preko Zoom-a, v katerem lahko vprašate, kar vas še zanima o tem svetem potovanju.

– Srečanje se začne s predstavitvijo facilitatorja, invokacijo, molitvijo za vodo. Nadaljuje se s kratko meditacijo, branjem odstavka knjige, pisanjem in kratkim izražanjem izkušnje. Sledi zaključna kratka meditacija in zaključna posvetitev.

– Struktura in ponovitve močno podprejo transformacijo in vstopanje v lastno suverenost. Pripomorejo k vzpostavljanju novih nevronskih poti.

– Vsak udeleženec se osredotoči samo nase in na svojo povezavo z višjim jazom in virom.

– Čudežnost in svetost te knjige pokaže že transformacija avtorice (in številnih drugih), ki imajo za seboj težko … težko življenjsko zgodbo.

– Knjigo The Sophia Code lahko naročite na Amazon.de, ki je znotraj EU, tako da ne pride do zapletov na carini. Našla sem jo celo na Mimovrste.si

 

~   ~   ~

Prejela sem certifikat za vodenje »Sophia Circle Journeys«– potovanje skozi knjigo »The Sophia Code« avtorice Kaia Ra.

Ker je knjiga v angleščini, bo v Sloveniji potovanje potekalo dvojezično (an + slo) skozi 13 mesečnih srečanj v svetem krogu.

Celoletno potovanje se bo začelo v petek, 11. oktobra 2024 ob 18 uri in bo potekalo virtualno skozi celo leto. Cena celotnega potovanja je 429 evrov. Potovanje se plača v dveh obrokih (1. obrok: 231 evrov pred začetkom srečanj; 2. obrok: 198 evrov pred 8. srečanjem).

Za udeleženke, ki se cikla udeležite ponovno (drugič …), je cena 286 evrov. Udeleženci preberejo vsako poglavje pred srečanjem. Več informacij dobite na fb-zs ali e-mail naslovu info@angelja.si

 

Nadaljnja srečanja bodo potekala virtualno ob petkih ob 18 uri, prvih 5 poglavij na 2 tedna, nato vsake 4 tedne. V letu 2024 torej 11.10. (prvič), nato pa 25.10., 8.11., 22.11., 6.12., v letu 2025 pa 3.1., 31.1., 28.2., 28.3., 25.4. (če bo potrebno, bomo prilagodili), 23.5., 20.6. in 18.7. Pridržujem si pravico do spremembe datumov, dogovorimo se v skladu s skupino.

Srečanja so dolga približno 1.5 ure in se jih ne snema. V primeru, da prenehate z obiskovanjem cikla, se že vplačani obrok zadrži.

~   ~   ~

Več o meni in mojem delovanju na področju arhetipov (to je vedenjskih vzorcev ljudi) pa lahko preberete na povezavi  http://www.angelja.si

 

Posnetke o arhetipih lahko poslušate tudi na YT kanalu Angelja na povezavi https://www.youtube.com/@angelja859/videos

 

 

Delite ta prispevek še z ostalimi!