Obvestilo o vsebinah

Vsebine in fotografije na tej internetni strani so avtorsko zaščitene. Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin na tej internetni strani brez predhodnega opozorila.

Obvestilo o aktivnostih

Izobraževalne vsebine in aktivnosti na tej internetni strani ne sodijo med uradno priznane oblike terapevtske pomoči. Namenjene so izključno področju osebne rasti, torej ozaveščanju o dvigu kvalitete življenjske ravni, povečevanju motivacije in meditacijam. Za udeležbo na naših aktivnostih vsak posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru nesigurnosti glede udeležbe se posvetujte z zdravnikom.

Izključitev odgovornosti

Vse slike, teksti in ostale vsebine, ki so prikazane na spletni strani Angelja.si, je izbrala lastnica te spletne strani in so zgolj informativne narave. Kljub njihovi informativni naravi, lastnica, v primeru, da bi s podjetjem sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Prav tako lastnica ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja, nedostopnosti in/ali napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin na tej spletni strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Aumse d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino, spoštovanje zasebnosti ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Aumse d.o.o.

Aumse, umetniško ustvarjanje in motivacijsko izobraževanje d.o.o.

Ob potoku 2, 1360 Vrhnika

Opis je bil posodobljen 10. 3. 2018.