PRIPRAVA NA MARATON?

Nekako tako odkrivam, da me vse pridobljene informacije z različnih strani in drobni »strahci«, ki jih le-te vzbujajo v meni, pripravljajo na dolgi tek. Na maraton.

Godlja, ki smo si jo zakuhali ljudje s svojim načinom življenja, se ne bo razmešala v nekaj dneh. Merili bomo v mesecih … ?

Vesoljne energije nas bodo spodbujale in nam pomagale čistiti vso nesnago, ki smo jo nakopičili tekom stoletij. Tisto kolektivno in tudi osebno.

Na površje bodo priromale vse naše nerazrešene, potlačene rane. Naši strahovi in bolečine.

Vsak potlačen strah se lahko prilepi na kakšno zunanjo »ogrožujočo« ali »omejujočo« situacijo in razraste v velikana. Ta nas lahko požre, lahko pa se prepustimo toku energij, soočimo, zavihamo rokave in pričnemo s transformacijo.

Lažje bo, če se zavemo, da zahteva prehod v boljši svet spuščanje.

Spuščanje vsega, kar nas omejuje, da pridemo do svojega bistva.

Spuščati ni enostavno. Je, kot da deli nas odmirajo. Serija malih smrti. In ljudje ne maramo sprememb. Vse prevečkrat želimo ostati v coni udobja.

Zdaj ne bo šlo.

Ali bomo spuščali in šli s tokom, ali pa bo teža postajala neznosna …

Na nas je, da se odločimo, kako naprej?

Vsak zase.

*          *          *

Naslovna fotografija: Angelja (otok Capri, Italija)

*          *          *

Prispevke o različnih arhetipih lahko najdete na mojem You Tube kanalu – Angelja na povezavi  https://www.youtube.com/@angelja859/videos

Objave najdete tudi na FB na povezavi https://www.facebook.com/angelja.k.surca/

Sem avtorica knjige Utrinki z moje poti, Razmišljanja o osebnostni rasti. Opis knjige lahko najdete na povezavi  https://angelja.si/predstavitev-knjige/