Imate v sebi neizražen arhetip vodje?

Spletni dogodek (ZOOM)

Med senčnimi in sončnimi aspekti arhetipa vodje je kar velik razkol. Arhetip vodje je povezan s služenjem. Kaj pa se z vodji dogaja v realnosti? V meditativnem procesu bomo regenerirale svoje moči za nov teden in pogledale, kaj nam sporoča vodja.

20evrov

Ojoj, dramatik v moji okolici!

Spletni dogodek (ZOOM)

Arhetip dramatika vsem dogajanjem okoli in v sebi pripisuje prevelik pomen in se izgublja v čustveni drami. Ga imate v svoji okolici? V meditativnem procesu bomo regenerirale svoje moči za nov teden in pogledale, kaj nam sporoča arhetip dramatika.

20evrov

Izgubljam moč v vlogi reševalke?

Spletni dogodek (ZOOM)

Oseba z arhetipom reševalke vstopi v svojo vlogo dokaj neopazno, a lahko kaj kmalu začne pretirano reševati otroka, partnerja. V meditativnem procesu bomo regenerirale svoje moči za nov teden in pogledale, kaj nam sporoča arhetip reševalke.

20evrov

Znam uporabiti moč svojega kreatorja?

Spletni dogodek (ZOOM)

Arhetip kreatorja pomeni našo zmožnost kreacije, manifestacije v svetu. Znamo svoje namere uresničiti v realnosti? V meditativnem procesu bomo regenerirali svoje moči za nov teden in pogledali, v kakšnem razmerju smo s svojim arhetipom kreatorja.

20evrov

Dovolim, da me arhetip feniksa podpre?

Spletni dogodek (ZOOM)

Arhetip feniksa je pravzaprav naša notranja moč, ki jo zberemo z namenom, da zmoremo preko preizkušnje. V meditativnem procesu bomo regenerirali svoje moči za nov teden in pogledali, kaj nam sporoča naš notranji feniks.

20evrov

Katere so pasti arhetipa duhovnega iskalca?

Spletni dogodek (ZOOM)

Duhovni iskalec išče … duhovna vedenja, samorealizacijo, ozavešča, spoznava notranji svet. V meditativnem procesu bomo regenerirali svoje moči za nov teden in pogledali, kako deluje naš arhetip duhovnega iskalca. Nas njegov senčni aspekt kje spotika?

20evrov

Ravnotežje med delom in počitkom … ali arhetip hedonista

Spletni dogodek (ZOOM)

Arhetip hedonista v senčnem aspektu svoje življenje posveti prekomernim užitkom. A v sončnem aspektu, ga vsi nujno potrebujemo - počitek. Zato bomo v meditativnem procesu regenerirali svoje moči za nov teden in pogledali, kako deluje naš arhetip hedonista.

20evrov

Arhetip perfekcionista zna biti zelo subtilen

Spletni dogodek (ZOOM)

Srečanje preko spleta v četrtek, 10. 3. 2022, od 19 do 20:30 ure. Pogovori o arhetipih in meditativni procesi. V tokratnem srečanju

15evrov

Arhetip dvornega norčka

Spletni dogodek (ZOOM)

Srečanje preko spleta v četrtek, 17. 3. 2022, od 19 do 20:30 ure. Pogovori o arhetipih in meditativni procesi. V tokratnem srečanju

15evrov

Kako me lahko podprejo arhetipi

Spletni dogodek (ZOOM)

KAKO ME LAHKO PODPREJO ARHETIPI V četrtek, 24. 3. 2022 ob 19 do 20.30 ure, bom imela pogovor o arhetipih preko ZOOM-a.

Zastonj